A Geland, la qualitat ho és tot

Sobre la tasca dels nostres Departament de Qualitat i Departament d’Atenció al Client

La màxima del departament de qualitat de qualsevol empresa passa sempre per treballar per garantir la millor qualitat tant dels seus productes com dels seus serveis. En el nostre cas, la comesa es compleix: vetllem i treballem diàriament per complir aquests estàndards i per garantir la seguretat alimentària de tots els nostres productes.

 

El bon funcionament d’aquest departament és essencial si el que perseguim és qualitat, reconeixement i posicionament dins del mercat, especialment en l’àmbit de la restauració”, afirma la Sònia Vilà, del Departament de Qualitat de Geland. No li falta raó, ençà que les nostres rutines de treball es regeixin tant per les normes establertes per la pròpia empresa com per les que dicta l’Administració. Les mires estan posades en un mateix propòsit: garantir la màxima seguretat alimentària per a tots els productes que distribuïm.

 

Tant és així que, diàriament, realitzem auditories als productes, així com estudis de risc, per comprovar que els productes que adquireixen els nostres clients, i que després consumeixen els seus, no perden gens de qualitat.

 

Un dels treballs més intensos guarda relació amb l’actuació continuada que es du a terme amb la gestió de documentacions legals que ens sol·licita l’Administració”; afegeix Vilà, qui afirma també que tota aquesta informació acaba resultant útil i necessària a la clientela.

 

I tot i que els productes estan sota control de manera constant, sempre amb l’objectiu de mantenir la qualitat que tant ens caracteritza, també ho estan els nostres serveis. De fet, recentment hem creat un Departament d’Atenció al Client (SAI), acció impulsada per gestionar les possibles incidències; els clients són atesos pel mateix personal, perfectament preparat per gestionar qualsevol imprevist relacionat amb un producte, el servei o la factura. Funcionem per evitar problemes però, en cas que es donin, ens urgeix solucionar-los de manera ràpida perquè les necessitats del client se vegin satisfetes.

 

El nostre desig és poder complir amb les expectatives generades com a proveïdor de referència i de confiança entre els nostres clients”, conclou Vilà. No dubteu en consultar-nos si teniu suggeriments o dubtes al respecte d’aqueta qualitat de la nostra empresa; la nostra màxima, #makinghappychefs.