A la Nit de Sant Joan, la coca no pot faltar

T’ho posem més fàcil que mai amb les nostres coques instant

Carrers que oloren a pólvora i s’omplen de les rialles de la canalla,  de l’esclat dels petards i de la música de berbena que son a la ràdio. Veïns que es reuneixen amb copes de cava ben fred, per brindar per l’arribada de l’estiu, i taules farcides de dinar on no pot faltar la coca dolça de crema. Us sona la estampa? A nosaltres també, és l’estampa de la Nit de Sant Joan, la més curta de l’any però també la més màgica.

 

I com ja us dèiem, la coca no pot faltar, forma part de la tradició, una tradició que es remunta moltes dècades enrere. Sabies, de fet, que la coca de Sant Joan prové del tortell amb ous que es menjava antigament? Actualment trobem les més clàssiques, com la de llardons o la de crema amb pinyols i fuita escarxada, però també ens agraden les que van farcides de nata, trufa, melmelada o crema de xocolata. Sigui com sigui la teva coca favorita, és l’excusa perfecta per allargar la sobretaula la nit del 24.

 

Aquesta arrelada festivitat no és excusa perquè a Geland no seguim treballant per facilitar la feina als nostres clients i així assegurar el seu èxit professional. Algunes de les coques del nostre catàleg, de fet, són instantànies: es descongelen i ja estan preparades. I no patiu ni dubteu de la qualitat: aquest procés permet que el producte conservi totes les seves propietats fins al moment just en què es consumeix.

 

Celebra Sant Joan amb el seu protagonista gastronòmic i aprofita per tenir el detall més dolç amb els teus clients. Mai prepararàs una coca més bona, fàcil i ràpid; suma-les a la teva comanda!