Agost amb olor de sal i de mar

Nou catàleg ja disponible: Especial peix fresc i marisc!

L’olor de la sal i la mar, tan típiques de l’estiu, ens acompanya avui més que mai. I no només perquè avui donem la benvinguda al mes d’agost, sinó perquè ho fem de la mà d’un catàleg dedicat especialment al peix fresc i al marisc.

 

Així, aquest mes trobareu a les pàgines del nostre fulletó una àmplia selecció de productes de la mar: calamars, sípia, potes de pop senceres cuides, filet de lluç, cola de rap, filet de bruixa, llamàntol, ostres, navalles, cargol de punxa, cloïssa japonesa… Tot al millor preu!

 

També tenen cabuda dos clàssics de les cultures gastronòmiques japonesa i italiana que a poc a poc van obrint-se lloc en la nostra; us parlem del tataki i del carpaccio, preparacions que faran les delícies de fins i tot els paladars més exigents. Aposta pel carpaccio de pop o de gamba o pels tatakis de tonyina o de salmó que t’oferim a Geland, èxit assegurat!

 

I no patiu pels carnívors, per a ells tenim preparats productes elaborats amb carn d’Angus de Las Piedras o peces de porc ibèric amb les quals la qualitat del plat està més que garantida.

 

També els millors entrants, embotits, verdures i les millors postres, entre les quals destaquem aquest mes l’assortiment de kubic’s per compartir, una selecció de 5 racions de gelat individuals elaborats de manera artesana i que entren tant pels ulls com per la boca. Descobreix-los!

Llistat de notíces