Avança't a les noves tendències gastronòmiques

Tot i que molt pocs poden negar-nos als plats més tradicionals, aquells de cullera, els de tota la vida, amb els quals hem crescut, a la cuina actual, el llistó s'eleva cada dia. El moviment dels anomenats 'foodies' ens deixa una generació de consumidors cada cop més exigents; busquen avantguarda, aprecien el sabor i la qualitat i s'atreveixen a l'hora d'experimentar amb sabors i de tastar plats amb inspiració d'altres cultures gastronòmiques. Tartar, tataki, ceviche o sushi són plats cada vegada més presents als menús dels restaurants, inspirant a més en molts casos la fusió.

 

A Geland sabem que en un mercat tan competitiu com el de la indústria alimentària és important anticipar-se a les tendències, per tal de poder donar resposta a les necessitats dels consumidors: és per això que us oferim propostes gastronòmiques que estan a l'ordre del dia. Sense anar més lluny, dues de les novetats introduïdes recentment al nostre catàleg: el tataki de filet de vedella o el tataki de salmó.

 

I ja com a curiositat, sabies d'on prové la paraula "tataki"? Doncs del Japó, país d'origen d'aquesta tècnica culinària. Significa "apilat" o "distribuït per peces" en japonès i es tracta, de fet, d'un procediment amb el qual es cuinen les peces de carn o de peix de manera exterior, aconseguint un interior cru però deliciós. La tonyina i el bou acostumen a ser els protagonistes d'aquesta tècnica, però a poc a poc s'han anat sumant a la festa altres ingredients com el salmó.

 

Vols incorporar aquests plats elaborats i de avantguarda a la carta del teu restaurant? Fes la teva comanda ara, atreveix-te amb les novetats!