Bombons? Flors? No! Llenguado al millor preu!

Així celebrem el dia de Sant Valentí, amb una oferta de peix fresc. Només avui!

Avui engegàvem el dia més romàntic de l’any amb una súper oferta en la secció de peix fresc. Perquè aquesta és la nostra forma de dir-vos que us estimem. Perquè és menys vàlida que les flors o els bombons? El cas és que amb la vostra parella és veritat que no us podem ajudar gaire, però a l’hora de conquistar els clients del restaurant... Aquí sí us donem un cop de mà! Posant-vos les coses fàcils i oferint-vos el llenguat salvatge, a un preu molt competitiu! I fresc! THIS IS LOVE, deixa’t estimar!

 

I deixa’ns també parlar-te d’aquest clàssic a les subhastes, el llenguado, un peix pla molt valorat gastronòmicament especialment quan ens referim al gènere salvatge; aquest adquireix un to més fosc de pell i el seu extraordinari sabor el converteix en un dels preferits dels amants del peix.

 

Un dels més consumits arreu del món, el seu sabor combina a més amb infinitat de receptes i, tot i que a la planxa és deliciós, admet també altres tipus de cocció, quelcom que et donarà molt joc a la cuina. I no només s’aprecia al paladar, també és bo per l’organisme; i és que el llenguado aporta molts beneficis nutricionals gràcies a les seves proteïnes de qualitat i al fet que és pobre en greixos. Molt apreciat, així, també pels nutricionistes.

 

Doncs bé, avui, i per celebrar el dia de Sant Valentí, posem el llenguado salvatge fresc (200/300g, ideal ració per a un comensal) a 13,45€! T’ho perdràs? I tanquem aquesta declaració d’amor explicant-vos tres coses més sobre el llenguado:Sabies que els seus lloms, que no tenen espines, el converteixen en un peix ideal pels nens?

  • Sabies que, en tractar-se d’un peix molt magre, està recomanat per a persones que volen controlar el seu pes i el seu colesterol?
  • Sabies que conté vitamines del grup B, les quals aporten àcid fòlic, i això el converteix en un aliment ideal per a dones embarassades?

Llistat de notíces