Crea la teva amanida, crea la teva hamburguesa, crea el teu mojito

Tot allò que necessites perquè puguis preparar amanides, hamburgueses i cocktails al gust de tothom

Crea la teva amanida, crea la teva hamburguesa, crea el teu mojito. Podria ser perfectament la tornada enganxosa de l’últim hit de l’estiu, però no pateixis, no ho és. Tampoc és un mantra al qual acollir-se per donar amb la pau interior. Això sí, el que sí que és: una realitat. Perquè aquest mes t’oferim una molt àmplia selecció d’ingredients perquè qualsevol client del teu restaurant pugui degustar una amanida, una hamburguesa o un mojito totalment al seu gust.

 

T’ajudem a què els comensals del teu negoci puguin personalitzar els seus plats d’acord amb les exigències dels seus paladars. I com ho fem? Doncs seleccionant per a tu els millors ingredients, de primeríssima qualitat i amb una oferta molt variada.

 

Perquè tot i que la Lisa Simpson cantava allò de “No conquistas nada con una ensalada”, les amanides són perfectes per a l’època estival: fresquetes, lleugeres, fàcils i ràpides de menjar i delicioses si escollim sàviament; també ens aportaran molta energia si afegim proteïnes i hidrats de qualitat. Una base de verd, els nostres ingredients preferits, una mica d’arròs, pasta o llegum perquè puguem recarregar piles i una vinagreta amb un toc dolç (mel, fruits del bosc, mango) o un toc àcid per tancar el plat amb un bonic fermall.

 

I malgrat que l’amanida és la gran aliada de l’estiu (amb permís del Sr.Gaspatxo i la Sra.Aigua Ben Freda), si hi ha quelcom que sempre ve de gust, independentment de l’època de l’any en què estiguem, aquesta és l’hamburguesa. Agraden a tothom! El millor que tenen les hamburgueses és que no hi ha una única i irrepetible, això és el que les fa més interessants. Poden adaptar-se als nostres gustos: pa cruixent o pa de brioix; formatge intens com el de cabra o el clàssic, el cheddar; amb tomàquet o sense, amb ceba o sense, amb cogombrets o sense; amb béicon o amb avocat.... Les possibilitats són infinites! I a Geland ho sabem, per això t’oferim els millors ingredients, perquè cap client marxi descontent.

 

I compte que arriba el toc final: el mojito. Perquè cocktails n’hi ha molts, però el mojito és un súper clàssic de les tardes/nits d’estiu. Ara et facilitem la seva preparació amb bases de fruites 100% naturals perquè els puguis preparar en un vist i no vist. Maduixa, pinya colada o menta/llima, quin triomfarà més?

 

Ara només queda una cosa: dóna una ullada al nostre catàleg de juliol, no et defraudarà! Making Happy Chefs.

Llistat de notíces