Del porc ibèric, 'hasta sus andares'

A Geland cuidem la matèria primera des del seu origen per garantir una qualitat insuperable

Ja ho diu el refrany "del cerdo se come hasta sus andares". No és cap mentida. El porc ibèric és un dels animals que més s'aprofita, doncs es menja tot. Existeixen multitud de races de l'espècie porcina. En la península Ibèrica trobem el porc ibèric, una espècie que s'ha anat desenvolupant al llarg dels segles després d'arribar amb els fenicis al voltant del 1104 aC.

 

Segons l'alimentació i el mètode de criança que reben al llarg de la seva vida, existeixen diferents qualitats de porc ibèric: gla, esquer de camp i esquer. En Geland, controlem exhaustivament l'origen i desenvolupament de l'animal; són preseleccionats genèticament i criats en llibertat en deveses. Això permet tenir com a resultat una escurada selecció de les millors carns garantides des del camp fins a la seva venda final.

 

La màxima qualitat de totes les nostres peces és una exigència innegociable. Al nostre catàleg trobaràs una variada oferta de carn: galta, secret, presa, ploma i rellom. També embotits ibèrics, i pernils i paletes avalats pels mestres que durant més de dos anys supervisen el procés del producte. Aquesta atenció rigorosa determina la qualitat tradicional, sabor i aroma característics de la matèria primera.