Demà... Troba una súper oferta de peix fresc, només a les nostres xarxes socials!

A Geland som conscients que apostar per productes de primera qualitat és essencial per triomfar en una cuina professional, per això treballem diàriament per poder brindar als nostres clients del ram de l'hostaleria una àmplia selecció d'aliments que garanteixin l'èxit dels seus negocis. Suplim les necessitats de restauradors amb una variada oferta de producte en conserva i congelat, però també sabem que el producte fresc suposa sempre un al·licient.

 

Ens agrada la qualitat al millor preu, per això aquesta setmana posem en marxa una promoció molt especial, no te la pots perdre! T'agradaria accedir a una súper oferta de peix fresc? Doncs pren nota d'aquesta data: 16 de març de 2017. Així és, demà us facilitarem més detalls de la promoció, explicant-vos de quin producte en concret es tracta i a quin fantàstic preu el podreu aconseguir. Com podreu conèixer aquesta informació? Doncs només, de manera exclusiva, a través de les nostres xarxes socials.

 

Així doncs, demà recorda romandre molt atent a la nostra pàgina de Facebook, el nostre perfil a Twitter o el nostre compte a Instagram. A primera hora del matí trobarà la promoció de peix fresc de la qual us hem parlat i també instruccions per poder beneficiar-te d'ella. Només durant aquestes 24 hores! Podràs realitzar la teva comanda trucant-nos, a través del teu comercial Geland o bé via la nostra app per a mòbils i dispositius electrònics. No us pica la curiositat? Estigueu molt atents, valdrà la pena i els vostres clients us ho agrairan de valent!