Descarrega't l'APP gratuïta de Geland!

Fer les teves comandes mai ha estat tan fàcil

Carns i xarcuteria, productes del mar, verdures, postres, congelats… Portem molts anys oferint-vos una molt àmplia varietat de productes alimentaris a tres temperatures (en conserva, frescos i congelats) per als vostres negocis d’hostaleria i treballem diàriament per poder brindar-vos la millor qualitat, a preus molt ajustats. Volem continuar a prop vostre i per això darrerament hem habilitat nous canals de comunicació amb vosaltres, com ara les nostres xarxes socials o bé la nostra aplicació per a dispositius intel·ligents. El propòsit? Posar-vos les coses molt fàcils! Recordeu el nostre lema: #makinghappychefs!

 

I és que fer servir la nostra app per a mòbils i tablets està ple d’avantatges. Sabies que pots realitzar la teva comanda de manera fàcil i ràpida? Trobaràs el nostre catàleg al complet, amb preus actualitzats al moment i amb fotografies dels productes per a què puguis conèixer en tot moment com t’arribarà el producte final. Senzilla, intuïtiva i molt detallada, a què esperes per a provar-la?

 

Qualsevol acord de preus o servei que tinguem amb tu, a més, continuarà vigent si fas les teves comandes a través d’aquesta eina, habilitada amb el propòsit de comunicar-nos millor amb tu. El nostre equip comercial, però, continua a la teva disposició, igual que sempre (902 490 100, info@friolisa.es).

 

Descarrega’t ja l’app gratuïta de Geland, farem que el teu dia a dia sigui molt fàcil! I recorda també seguir-nos al nostre Facebook, Instagram o Twitter, on trobaràs notícies interessants del teu sector, tendències, idees per als teus plats i emplatats i, per descomptat, les millors ofertes i promocions relacionades amb els nostres productes.

 

  • Pots descarregar la versió per a Android aquí.
  • Pots descarregar la versió per a Apple aquí.

Llistat de notíces