Dijous gras, botifarra d’ou menjaràs!

Celebrem un dia molt marcat per les tradicions gastronòmiques

Dijous gras, botifarra menjaràs! O també: Dijous llarder, una bona truita em cruspiré! Aquestes són algunes de les dites que es pronuncien més en el dia d’avui, tot per celebrar l’arribada del Carnaval! I és que avui és dijous llarder, un dia marcat per les tradicions gastronòmiques a bona part del país. Perquè a Catalunya mengem botifarra d’ou i truita, però a altres comunitats autònomes no falten plats típics com la “longaniza”, els “hornazos” o la coca de llardons.

 

A Geland ens encanten les tradicions gastronòmiques i creiem que són dates especials que poden aprofitar-se als restaurants per guanyar-se la fidelitat dels clients; us animem a fer ús del que es coneix com “marketingestacional” i aprofiteu aquestes festivitats per sorprendre als comensals del vostre negoci. Per exemple, què us sembla si us mostrem dues maneres diferents de menjar botifarra?

 

Podem fer-ho amb un ravioli cruixent de botifarra negra i poma caramel·litzada, una combinació de sabors que sorprèn i agrada a parts iguals, èxit garantit! I també triomfaràs amb el ravioli cruixent de botifarra del perol i ceba confitada, una delícia apta per als paladars més selectes.

 

A Geland us animem a apostar per la nostra gamma d’Elaborats, on trobaràs propostes que no només et faran la vida més fàcil a la cuina del teu restaurant, sinó amb les quals també sorprendràs  a tots els clients, fins i tot als més exigents. Combinacions de sabors úniques, presentacions i formats sorprenents, ingredients típics de la gastronomia d’altres països... Fes una ullada i aposta per la qualitat i la innovació que t’ofereix Geland!