Disponible un nou número de la revista CATA!

Entrevista al xef Pere Plangumà, locals d’avantguarda i tendències gastronòmiques que no et pots perdre

Ha passat per diversos temples gastronòmics, des d’El Bulli, cor de l’avantguarda culinària, o el mític La Tour d’Agent, a París, fins a arribar a forjar la seva pròpia personalitat a la cuina. Parlem de Pere Plangumà, l’home que somiava arrossos de peix, que ara agafa les regnes de la cuina del Rom, a Roses, i a qui està dedicada la portada del cinquè número de la revista CATA, editada per GELAND.

 

Però a les pàgines d’aquest nou exemplar, el qual podeu consultar aquí, no només trobareu una fantàstica entrevista a aquest xef reputat, sinó un bon grapat de continguts interessants més. Per exemple, què us semblaria descobrir el nou local de moda a Sant Cugat, La Consentida? Allà trobareu una carta de fusió entre la cuina tradicional catalana, la italiana i la japonesa, tot un risc que s’ha traduït, també, en tot un encert, ja que les seves propostes han estat acollides de bona gana pels locals: “Tenim una qualitat molt alta en el producte i una clara intenció d’arribar a tots els públics, i ho hem aconseguit”, afirma Fabrizzio, cap de cuina del local.

 

També trobareu un reportatge dedicat a una tendència cada cop més present en els últims temps, menjar als mercats; pot suposar un viatge des de la cuina més popular fins a la més sofisticada i ha significat, sobretot, un canvi d’imatge molt positiu pels mercats de les ciutats, rejovenits amb tot tipus de propostes gastronòmiques que tenen un punt clau: la proximitat i el producte fresc.

 

I entre les pàgines de la revista, també uns paràgrafs dedicats als olis, essencials en la nostra cuina; als llegums, arraconats per la pasta; a les croquetes, una passió irresistible, o al formatge manxec, pura essència d’ovella per marcar identitat. No us perdeu tampoc el resum dels esdeveniments gastronòmics del mes, amb el Gastromarketing de Màlaga o la fira Alimentària de Barcelona, ni la proposta de 3 menús complets, amb les seves receptes, que recull el número 5 de CATA.

 

Tot això i més a la nostra revista gastronòmica, perquè volem continuar #makinghappychefs. Descobreix-la!