El formatge, també per a les postres

Promoció especial “Selecció de formatges: taula de postres” a Geland, amb melmelada La Fageda de regal!

Formatgers i formatgeres, aquest és el vostre moment. Perquè tot i que ja us explicàvem fa uns dies que a Geland hem decidit ampliar la nostra oferta de formatges -amb un catàleg especial i tot, i amb formatges arribats d’arreu del món-, aquest mes continuem rendint-li tribut a aquest somni fet aliment, a aquest tiberi, a aquest objecte de desig!

 

Perquè el que més s’aprecia del formatge gastronòmicament parlant és que es tracta d’un producte d’allò més versàtil; funciona tant per a plats salats com amb les receptes dolces. I precisament en aquest terreny, en el de les postres, el trobem a Geland aquest mes. Perquè us hem preparat una selecció de formatges Especial Taula de Postres, amb el millor del millor.

 

En primer lloc, el formatge de cabra Chabichou du Poitou, d’origen francès i de sabor suau i untuós. També de cabra i nascut a França, el formatge Délice Du Ministre, de pasta blanca i ferma i amb un gust dolç.

 

Suau, mantecós i amb gust de nous, el formatge Saint-Marcellin, un formatge tradicional i excepcional per la seva indicació geogràfica protegida. Amb la mateixa bona reputació, el formatge Saint-Felicien, de vaca i amb sabor suau i lleugerament salat; deu el seu nom a la plaça on antigament es venia aquest formatge, a Rone-Alpes.

 

Per últim, però no per això menys important, trobem el formatge Pouligny Saint Pierre, un formatge amb forma piramidal i punta quadrada el qual es caracteritza per la seva escorça natural i suau i per la seva pasta interna, blanca, granulosa i exquisida. El seu període òptim de degustació és del juny a l’octubre.

 

I ara que ja se’ns ha fet la boca aigua... Què falta? Ah, sí, conèixer la promoció! Perquè volem continuar fent feliços als xefs, #makinghappychefs! Ara, per la compra d’una caixa d’aquests formatges... un pot de melmelada de figues de La Fageda, de franc!

 

Consulta amb el teu comercial Geland per a més informació o truca’ns o contacta’ns a través de les nostres vies de comunicació, estarem encantats d’assessorar-vos!