El millor de la fruita i la verdura

Les vergers Boiron, fabricants de purés i coulis de fruites i verdures per l’àmbit de l’hostaleria

En la passió per la fruita trobem tant l’origen com la raó de ser dels productes de Les vergers Boiron, avui convertits en sinònim de qualitat i d’èxit i emprats per un important nombre de professionals de la restauració. Amb presència a 80 països i una producció que supera les 15.000 tones anuals, la companyia és considerada tot un referent dins del sector.

 

Pastissers, bàrmans i cuiners de tot el món elaboren actualment les seves preparacions amb l’ajuda dels productes comercialitzats per la família Boiron, els quals fa més de 40 anys que es dediquen al disseny i a la fabricació de purés i coulis de fruites i verdures ultracongelades per a l’àmbit de l’hostaleria.

 

Què els fa tan especials? No només la qualitat i el sabor s’associen als productes de l’empresa, també ho fa la seva ferma aposta per la innovació; destaca de fet la seva increïble paleta gustativa, la qual suma més de 70 sabors diferents de purés i coulis –dolços i salats- que serveixen d’inspiració per crear preparacions excepcionals.

 

La historia de Les vergers Boiron està marcada per molts avenços tècnics i per innumerables llançaments de noves referències i, de fet, cada dia més professionals decideixen abraçar amb entusiasme aquests purés de fruites llestos per fer servir; cal destacar que durant l’elaboració s’aplica sempre el procés tèrmic més adequat a cada fruita, sempre amb les mires posades en mantenir intactes el sabor, la textura i la frescor dels ingredients.

 

A Geland apostem fort per aquest tipus de productes, ja que considerem que poden resultar molt útils i pràctics en una cuina professional. Al nostre ampli catàleg trobareu moltes propostes de Les vergers Boiron però aquest mes, a més, els trobareu en oferta! Aprofita la promoció i descobreix per què cada cop més cuiners s’animen a provar els productes dels Boiron: són un èxit garantit!

Llistat de notíces