El millor de les tapes: compartir-les amb aquells a qui ens estimem

Oda al ‘tapeo’! Amplíssim ventall de propostes per a restauració aquest mes a Geland

Tot i que no coneixem el moment exacte i precís en què algú va prendre’s una tapa per primer cop a la història, d’allò que sí en tenim certesa és que les tapes s’han convertit en quelcom molt arrelat a la nostra cultura gastronòmica, a la nostra vida. O és que existeix un pla millor que aquell que inclou el gaudir d’unes bones tapes en bona companyia? Vet aquí el seu secret, de fet: que estan fetes per compartir-se.

 

I és que quan sortim “de tapeo” no busquem tant l’aperitiu en sí mateix, sinó allò que comporta aquesta opció d’oci gastronòmic: reunir-se amb la família, amb els amics, amb els companys de feina... Tot i així, la qualitat s’aprecia, i tant! I més quan parlem de paladars experts en la matèria; i nosaltres en som, d’experts. És per això que a Geland oferim les millors propostes als restauradors, perquè puguin complir amb les expectatives dels clients.

 

Aquest mes, precisament, el nostre catàleg està dedicat a les tapes. I tenim de tot i per a tots. Què us sembla si obrim boca amb una ració de pernil de bellota, uns ibèrics o uns daus de la nostra súper truita de patates? Tots, productes destacats aquest mes de març.

 

També tenim un assortiment imperdible per aquells que aprecien el sabor a la mar: popets, pop bullit, peixets fregits 4 varietats autòctones, calamar trossejat, anelles a la romana i també anxova artesanal, que no falti la qualitat! Els carnívors faran les delícies amb el carpaccio de bou -aquestes setmanes a un preu irrepetible- o amb unes broquetes de pollastre marinat.

 

No ens oblidem d’allò més clàssic. Perquè la innovació està molt bé, però quan es tracta de tapejar no poden faltar a la taula les rabes empanades, els cèrcols de ceba, les aletes de pollastre o els nuggets, pels més petits. I és clar que no, no ens oblidem de les braves! T’oferim de fet un ampli ventall de salses perquè tot et resulti més còmode i fàcil a la cuina.

 

No perdis un segon més i fes una ullada al catàleg especial tapes que Geland ha preparat aquest mes. Saps amb què tanquem? Amb gelats! Com el sorbet de llimona o mojito, el de nata i maduixa o el de xocolata i vainilla. El bon temps ja arriba!

Llistat de notíces