El protagonista de la revetlla de Sant Joan

Sorprèn els teus clients aquest 23 de juny amb les coques instant del nostre catàleg

El pròxim 23 de juny se celebra la revetlla de Sant Joan. Una nit especial, sobretot a Catalunya: música, focs artificials i la popular coca. Aquesta elaboració forma part de la tradició i no pot faltar damunt de la taula acompanyada d'un vi dolç o cava.

 

La coca de Sant Joan prové del tortell amb ous que es menjava antigament, però la veritat és que avui trobem una gran diversitat d'aquest postre perfecte per allargar la sobretaula: de llardons, crema, pinyons o fruita són algunes de les coques més conegudes.

 

Aquesta arrelada festivitat no és excusa perquè des de Geland no seguim treballant per facilitar el treball als nostres clients i assegurant així el seu èxit professional. Les coques del nostre catàleg són instantànies: es descongelen i ja estan preparades. Aquest procés permet que el producte conservi tota la seva qualitat i les seves propietats fins al moment just que es decideix consumir. Una exquisitat llista en un tres i no res!

 

No deixis passar aquesta oportunitat de celebrar Sant Joan amb el seu protagonista gastronòmic i aprofita per tenir el detall més dolç amb els teus clients. Mai prepararàs una coca més bona, fàcil i ràpid. Com sempre, Geland #makinghappychefs.