El salmorejo, el teu aliat aquest estiu

El salmorejo és un dels reis de l'estiu. Et presentem diverses opcions de presentació per a què sorprenguis els teus comensals. 

La calor ha arribat amb força, fins hi tot massa, i els plats freds i lleugers s’han convertit en els reis dels nostres menús. Gaspatxos, sopes fredes, amanides… un sense fi d’opcions que mantindran refrescats i satisfets als nostres comensals.

 

Avui ens centrem en el rei de la cuina cordovesa i, fins i tot, espanyola: el salmorejo. Una recepta fàcil i molt versàtil que satisfarà a tots els paladars i que no pot faltar a la teva cuina. La clau d’un bon salmorejo es comptar amb ingredients de primeríssima qualitat, com els que usem a Geland, sense oblidar-se d’una presentació que sorprengui i agradi.

 

Compartim amb tu algunes idees:

 

  • Versió clàssica: sobre un plat fons aboca el nostre salmorejo Geland i decora-ho amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Aquesta proposta es apta per vegans i vegetarians i per qualsevol enamorat de les sopes fredes clàssiques.
  • Versió tradicional: sobre un plat fons aboca el nostre salmorejo Geland i acompanya’l amb uns taquets de pernil ibèric i trocets d’ou dur. Aquesta proposta arriba directament de Còrdova per enamorar-los a tots.
  • Versió moderna: barreja el nostre salmorejo Geland amb gelatina en un sifó i deixa’l reposar. Alhora, escalfa un ou de gallina de corral en una olla amb aigua bullent. Posa l’ou en una copa de còctel i cobreix-lo amb l’espuma de salmorejo. Decora-ho amb unes gotes d’oli d’oliva verge extra. Una proposta d’èxit per aquells que cerquen un twist al seu menú.
  • Versió divertida: afegeix al nostre salmorejo Geland unes làmines de gelatina desfetes. Aboca la barreja en uns motlles de flam o de bombons i deixa-ho reposar a la nevera fins que qualli. Serveix-ho sobre un plat pla i decora-ho amb uns encenalls de pernil, ratlladura de rovell d’ou i un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Una proposta pensada per sorprendre i agradar a grans i a petits-
  • Versió degustació: serveix el nostre salmorejo Geland en gotets de xarrup alleugera’t prèviament amb aigua mineral. Decora-ho amb cruixent de pernil esmicolat i ratlladura de rovell d’ou. Una proposta ideal per càterings i aperitius refrescants.

 

La creativitat a la cuina sempre té recompensa. Els productes Geland, d’alta qualitat i sabor, et permetran arribar tan lluny com et proposis. ¡Fes la tema comanda ara i comença a sorprendre!