Els bolets, el producte estrella de la tardor

Cinc receptes amb bolets que causaran sensació en el teu restaurant

L'arribada de la tardor porta amb si una excusa perfecta per gaudir d'un producte com els bolets. Tot i que són exclusives d'aquesta estació, aquesta representa la seva època ideal; les temperatures suaus, la humitat creixent i la matèria orgànica en descomposició són, de fet, algunes de les condicions que afavoreixen el bon creixement dels bolets a la tardor.

I no són només el producte estrella de la temporada, també són les protagonistes del nostre catàleg d'octubre! Així que som-hi: ens calcem les botes de muntanya i sortim a explorar, a la recerca d'aquest benvolgut tresor tardorenc que tant brillarà a les taules dels vostres restaurants durant els propers mesos. Ja sabeu el nostre lema,#makinghappychefs!

I a més de comprometre'ns a proporcionar-vos el millor producte de temporada, de la millor qualitat, també us ajudem a treure-li tot el potencial possible, sempre amb les mires posades a tirar-vos un cable a l'hora d'impressionar els vostres comensals. Com aprofitar un producte tan ric com els bolets? Preneu nota d'aquestes idees!

Espaguetis amb bolets a la carbonara, una de les moltes receptes que combinen a la perfecció pasta i bolets; Pizza de bolets shiitake i formatge feta, una opció deliciosa que també compleix com a alternativa vegetariana; Rissoto d'ibèric i boletus, un arròs amb sabor profund i inconfusible; Flam de bolets, ideal per untar amb torrades; i Crema de poma amb trompetes de la mort, un entrant reconfortant i de temporada.

Com diria Mikel Iturriaga, una recepta amb ceps és una “recepsta” i a Geland, producte i idees, tens de sobres.