Equip que cuina unit, roman unit!

Èxit rotund al team bulding de fa uns dies!

“Equip que cuina unit, roman unit!”. Ens permetem aquesta petita llicència alterant la dita popular per explicar-vos que la trobada d'equip del passat 21 de setembre va ser tot un èxit; un èxit que vam assaborir moltíssim, literal i figuradament, ja que la cita va estar molt marcada per la cuina, motor de la nostra raó d’ésser, i també per les nostres ganes de passar-ho bé.

 

A la primera presa de contacte entre els equips de Friolisa i Cadaico, ambdues unides des de fa mesos sota l’ala de Grupo Pomona, no va faltar res: va haver-hi companyerisme, riures, talent i sobretot il·lusió, molta il·lusió a l’hora d’afrontar nous reptes i objectius ara comuns. I cuina, també va haver-hi cuina: vam “competir” entre equips i ens vam convertir per unes hores en concursants de Masterchef. Davantals enfundats, ingredients seleccionats i.... “¡a las cocinas!”, com dirien els jutges del mític talent show.

 

I després de mostrar les nostres dots com a cuiners i cuineres, a les mateixes instal·lacions del magnífic espai barceloní Roc35, va arribar la recompensa: un sopar que vàrem regar amb vi i amb rialles i un àpat que va suposar el tancament ideal per a una vetllada en què s’aconseguí el que ens proposàvem: fer pinya.

 

Perquè junts arribarem més lluny, quines ganes de veure fins a on! Un plaer, companys.

 

Us deixem amb algunes imatges del brindis de benvinguda, la reunió d’objectius i els tallers de cuina organitzats per fer team building.

 

Enllaç fotos

Llistat de notíces