Es cuina amb afecte, a foc lent i amb només una volta

Celebrem el Dia Internacional de l’Hamburguesa amb algunes claus per crear la burger perfecta

És més que un símbol de la gastronomia: és un símbol de la vida moderna, una icona en sí mateixa. Us parlem de l’hamburguesa, aquesta delícia capaç d’unir cultures molt diferents i a persones molt distintes. Un clàssic que no falta a cap restaurant (ni als més humils, ni als d’alta cuina) i que té fins i tot un dia propi... avui!

 

I tot i que està molt present a la cultura culinària dels Estats Units, la veritat és que els seus orígens guarden molta relació amb els comerciants europeus, amb la cuina dels tàrtars o amb la gastronomia de les tribus mongoles. I és que en són molts els que es disputen l’honor d’haver estat els primers en concebre aquesta meravella feta tast. La cuna, per això, poc importa avui. Què més dóna qui l’ha va inventar? El més important és que EXISTEIX.

 

I en diferents versions, per a tots els gustos. Amb ceba o sense ceba. De vedella o de pollastre. De peix o feta amb verdures. Amb formatge i bacó o més sana, amb alvocat i tomàquet. Amb pa rústic o amb el clàssic bollito dolç... Com la prefereixes tu?

 

No importa com sigui la teva hamburguesa perfecta i tampoc si la menges amb ganivet i forquilla, a un restaurant, amb les mans, davant d’un food truck o de delivery, a casa, al sofà. Allò que importa, pensem a Geland, és que aquesta estigui feta amb afecte, a foc lent i amb només una volta. I, per descomptat, amb els millors ingredients! Els trobaràs tots al nostre catàleg, by the way. Troba tot el que necessites per fer l’hamburguesa perfecta!

 

I si busques una carn especial... Et recomanem la d’Angus! Descobreix les nostres hamburgueses de vedella fetes amb carn d’Angus de Las Piedras, procedent d’Uruguai.