Estem d’estrena! Descobreix la nostra nova pàgina web

Perquè ens devem als nostres clients, treballem diàriament per donar resposta a les necessitats dels professionals de la cuina i de la restauració. Volem facilitar-vos la vostra tasca diària, donant-li sentit alhora al nostre lema, el qual ens defineix: #makinghappychefs. I és que volem continuar fent feliços els nostres xefs, els nostres clients, per això introduïm millores en el nostres servei dia rere dia.

 

La última ha estat la de renovar la nostra pàgina web, fent-la ara més atractiva, navegable i intuïtiva. Trobareu el catàleg de productes al complet i organitzat per gammes perquè us sigui més còmode i fàcil donar amb allò que cerqueu; amb fotografies del producte final i idees per emplatar-ho, així com amb accés a la fitxa detallada i el preu. El millor? Podràs realitzar les teves comandes online. A què esperes per comprovar-ho?

 

No oblidis consultar-nos si tens dubtes, esperem que t’agradin aquests canvis i t’animem a consultar-los. Nosaltres, per la nostra part, continuarem treballant recolzant-nos en valors com la passió, el compromís, la sinceritat, la dedicació, el treball en equip, l’ambició o l’esperit crític; perquè tot això és un reflex de com veiem les coses a Geland però, sobretot, de com les volem fer.

Llistat de notíces