Festa d'estiu amb activitats d'aventura

Jornada d'empresa al Pallars Sobirà

A inicis d'Octubre, FRIOLISA va organitzar una jornada lúdica amb els companys de les seus de Vilafant i Sabadell, després d'uns mesos de treball molt intensos i satisfactoris.

 

La jornada es va portar a terme el passat 4 d'Octubre a la Comarca del Pallars Sobirà, concretament a les localitats de Sort i Llavorsí.

 

Durant el dia els assistents van participar en activitats de Rafting i Excursió Hípica. Pel Descens de Rafting per les aigües braves del riu Noguera Pallaresa, ens vam organitzar en grups de 8 persones acompanyats per monitors titulats, gaudint de l'experiència durant 18 quilòmetres en gairebé 2 hores. Els companys que van optar per l'excursió hípica, van poder conèixer el terreny i els llocs més atractius de la zona, passejant per rutes de montanya, entre boscos i creuant rius.

 

Un cop acabades les activitats, es va preparar una botifarrada a Sort, on tots vam poder recuperar forces i comentar les diferents experiències del dia.

 

Sense cap mena de dubte, va ser una jornada especial, amb els companys gaudint d'un dia de forma distesa, fora de l'entorn laboral i en un entorn increible.

 

Moltes gràcies a tot l'equip!!

Llistat de notíces