Friolisa queda cardioprotegida

Instal.lació d'equipaments de desfribilació

Friolisa posa a disposició dels seus treballadors i a tothom que pugui fer servir, una eina necessària, imprescindible i de gran valor per tots, equipaments de desfribilació. Equipaments d'ultima generació instal.lats als centres de Figueres i Mercabarna.

 

D'aquesta manera Friolisa queda cardioprotegida conscienciant als seus treballadors com al públic en general de la importància de la necessitat d'una actuació ràpida davant dels accidents cardiovasculars. De les quals el 80%de les morts sobtades cardíaques en persones adultes es produeixen a causa d'episodis de fibril.lació ventricular.

 

La desfibril.lació cardiaca precoç és el principal pilar de tractament. S'ha comprovat que la supervivència d'aquests accidents disminueix a raó d'un 10% per cada minut que passa sense desfribil.lació. Allò idoni es desfibril.lar en menys de 4 minuts perquè, a partir d'aquest temps, comença a incrementar-se seriosament la possibilitat de patir danys celebrals o neurològics.

 

Friolisa també a format als treballadors dels centres amb l'ajuda de professionals, perquè en cas d'emergència puguin saber utilitzar amb èxit aquests dispositius.

 

Esperem que mai siguin necessaris aquests aparells, però que si realment s'han de fer servir sigui per poder fer una actuació preventiva i poder salvar una vida humana.

 

 

Seguim sumant!!

Llistat de notíces