Girona manté les estrelles Michelin

La constel·lació gastronòmica gironina es manté inalterable.

La constel·lació gastronòmica gironina es manté igual que l’any 2012, amb les 18 estrelles de la Guia Michelin. Conserven la màxima qualificació, tres estrelles per a El Celler de Can Roca de Girona, dels germans Joan, Josep i Jordi Roca.

L'edició de 2014 de la Guia Michelin, també manté les dues estrelles per a Les Cols d'Olot i el Miramar de Llançà.


També conserven una estrella els onze restaurants gironins que ja la tenien (Casamar, La Cuina de Can Simon, Ca l'Enric, Ca l'Arpa, L'Aliança, La Llar, Mas Pau, Bo.Tic, Massana, Fonda Xesc, Els Tinars, Les Magnòlies i Els Brancs).


Catalunya concentra el major nombre de novetats en aquesta categoria. A Barcelona, el llegat "bullinià" té premi per partida doble, ja que dos dels projectes més representatius d'Albert Adrià, 41º i Tiquets, aconsegueixen sengles estrelles. Se sumen al restaurant L'Ó de Jordi Llobet a Sant Fruitós de Bages (Barcelona), Les Moles de Jeroni Castell a Ulldecona (Tarragona), i Malena, a Gimenells (Lleida), amb les noves tecnologies aplicades a les brases per Josep Maria Castaño..


Des de FRIOLISA ens volem sumar a tots aquests embaixadors de la nostra gastronomia que, dia rere dia, dónen a conèixer aquest noble art arreu del món.

Llistat de notíces