Happy menus, happy chefs, happy clients

El nostre catàleg de febrer, replet d’opcions ideals pels teus menús diaris

Happy menus, happy chefs, happy clients”. Amb aquest propòsit al cap, el de posar-vos les coses fàcils a la cuina a tots aquells que treballeu en l’àmbit de l’hostaleria, encetem el mes de febrer. I ho fem amb un catàleg especialment pensat per suplir les vostres necessitats a l’hora de crear menús diaris; amb productes de qualitat i al millor preu, com sempre. Ja podeu fer una ullada al nostre fulletó de febrer!

 

A l’apartat PEIXOS destaquem els llibrets de verat, de sardina o de “badaladilla”, així com les rodelles de lluç, de peix vela o de caella; també us estalviem temps amb el nostre preparat Premium per fer sopa de marisc, la sípia neta, el calamar trossejat o la gamba pelada.

 

I aquí van algunes idees també per als menús diaris les quals agradaran especialment als carnívors (CARNS): cinta de llom de porc, pernilets de pollastre o gall d’indi, carrillada de porc, rodó de vedella, ossobuco d’anyell tallat... Opcinos per a tots els gustos! Però destaquem especialment les cuixes de pollastre farcides de dàtils/bacon, de formatge/pernil o de prunes/pinyons/panses. Boníssimes!

 

Per obrir boca (ENTRANTS), res com uns cargols cuinats en salsa tradicional, uns “callos” de vedella o un sempre efectiu formatge d’ovella curat. I si el que us interessa són les GUARNICIONS, aposteu pel saltat de setes amb extra de boletus, el saltat de verdures sabor graella o el mix d’allets, gambes i espàrrecs.

 

A l’apartat POSTRES, que no ens oblidem... Iogurt grec, natilles de vainilla, canelons de xocolata o llet fregida... en promoció!

 

Aprofita i crea uns menús d’allò més feliços aquest mes, sempre de la mà de Geland!