Hola novembre! Ja disponible el nou catàleg mensual de Geland

La millor selecció de productes per a hostaleria, no et perdis les nostres ofertes!

Inaugurem un mes de novembre amb un sabor més de “plat de cullera” que mai... quin fred! Perquè tot i que disfressat de “fred de tardor”, aquest “fred d’hivern” amenaçar amb agafar-nos casi de sorpresa. Però d’això, nanai! A Geland estem sempre molt ben preparats, llestos per oferir-vos la millor selecció de productes per a hostaleria i restauració.

 

Apostem tant pels productes de temporada, al millor preu, com per aquells que ens acompanyen durant tot l’any, sempre amb el propòsit d’oferir-vos un amplíssim ventall de propostes perquè pugueu preparar els millors plats als vostres restaurants. Qualitat i a preus súper competitius. Qui s’apunta? Preneu nota, aquest mes trobareu al millor preu:

 

Peix | El calamar patagònic (congelat a bord del vaillex-factoria), el tub de pota net (ideal per preparar-lo a la romana), el filet de salmó a/pell (perfecte per porcionar i marinar), el llagostí austral o les rodanxes de tonyina, caella, peix espasa o cazón.

 

Carn | Les carns menys grasses es fan amb el protagonisme aquest mes: pit, costelles, pintxos, rodó o “jamoncitos” de gall d’indi, ¡al millor preu! També en oferta, el pollastre: “jamoncitos”, aletes, cuixes, bistecs, pit, etc. Sense oblidar-nos de la vedella, el porc o els plats contundents com els “callos”, boníssims!

 

Entrants | Us ho posem molt fàcil a l’hora de preparar els menús diaris, amb opcions a preus baixos com la menestrra especial amb carxofa, els cargols en salsa tradicional, els espàrrecs blancs extra (només a 2,95€/kg!), la lasanya bolonyesa, la musaka o el saltat campestre, fet amb mongetes verdes, pastanaga, albergínia i ceba.

 

Formatges | Delícies que no poden faltar a la teva llista de la compra aquest mes: rodó de formatge de cabra/vaca, formatge d’ovella curat, mozzarella de vaca, formatge fresc Villalón, formatge brie 60% MG o grana padano dop en escames.

 

I la millor selecció de pa, brioixeria i postres, entre la qual destaquen la sempre triomfadora tarta sacher, la clàssica “leche frita” o els profiteroles farcits de nata.

 

I per a aquells que es vulguin avançar al Nadal... Sorpreses com aquestes:

 

  • Arbres de Nadal de dos xocolates, unes postres boníssimes i perfectes per a l’arribada de les dates més especials!
  • Filet Danish Crown, al millor preu! Només 17,60€/kg. Amb una textura, consistència i sabor únics!


No t’ho pensis més, fes una ullada al nostre catàleg de novembre!