I a tu com t'agraden les hamburgueses?

Descobreix al catàleg la nostra gran varietat d'hamburgueses i els seus complements

Menjar-se una bona hamburguesa pot ser el motiu per viatjar, sortir de casa o posar-se el davantal. El 28 de maig és el dia internacional de l'hamburguesa i motius de sobres en tenim per celebrar aquest menjar tan internacional.

 

El seu origen es remunta al 1895, quan el xef nord-americà Louis Lassen va cuinar la primera hamburguesa la recepta de la qual va ser proporcionada per uns mariners alemanys. La veritat és que hi ha tants països com a receptes de bones hamburgueses. Però, a tu com t'agraden?

 

Estarem d'acord que l'hamburguesa tradicional és la vedella: poc feta, al punt o molt feta és la pregunta. No obstant això, últimament s'han popularitzat altres tipus de carn -com de pollastre, ànec o cua de toro- i fins i tot de peix -de tonyina o salmó- o vegetariana. Està bé. El més important és que els productes -utilitzem els que utilitzem- sempre siguin de qualitat.


No ens oblidem del pa. El tradicional és de briox, lleugerament dolç, amb llavors de sèsam. És el pa que sols triar? Potser ets fan d'un altre tipus de pa: 'mollete', xapata o rústic, per exemple.


És el torn dels complements. Enciam, tomàquet, ceba i cogombrets són els de sempre. Treus algun d'aquests o te la demanes amb el 'pack' complet? I com no, que faríem sense bacon o una bona rodanxa de formatge fos. No és fàcil l'elecció: 'cheddar', formatge de cabra, rocafort... Finalment, ou fregit: sí o no?


El pas final abans de devorar l'hamburguesa és afegir una bona salsa. Jugues sobre segur i afegeixes ketchup, mostassa o maionesa? O, en canvi, t'agraden les corbes i tries salsa barbacoa, guacamole o curri?


Sigui com sigui la teva hamburguesa perfecta, Geland sempre serà la millor opció per trobar tot el que necessites per confeccionar-la. La qualitat dels nostres productes és la garantia.