Ja està disponible un nou número de la revista CATA!

Cuina d'autor construida sobre productes de quilòmetre zero, i molt més!

Un enclau de pel·lícula, i quina pel·lícula! Ava Gardner visitava Tossa de Mar als volts dels anys cinquanta per enregistrar un llargmetratge i l'avi d'en Xavier Lors no va dubtar en alimentar als nouvinguts. El seu fill, protagonista de la npstra portada del número 7 de la revista Cata, continua amb el llegar del seu avi al front dels fogons de La Cuina de Can Simon. Cuina d'autor construida sobre productes de quilòmetre zero i de primeríssima qualitat. Una carta deliciosa premiada amb una estrella Michelín que t'està esperant.

 

I això és només el principi. En el nou número de la revista editada per Geland, que podreu consultar aquí, trobareu molts continguts que, estem segurs, us encantaran. Enric Herce ens obre les portes de les seves cuines (que son vàries) i ens regala part del seu temps lliure per parlar-nos de la seva passió per la cuina i la literatura, i ens explica les claus del seu èxit.

 

També trobareu diversos especials sobre productes de la nostra terra que ens ajudaran a deixar volar la imaginació a les vostres cartes. Parlem de l'arròs i les seves múltiples varietats, fent un recorregut pels diferents tipus, la seva història i les millors formes de degustar-lo. A més, posem el focus en el peix i en la importància d'incloure'l a la nostra dieta, amb un especial sobre la tonyina.

 

I, com a colofó, una pinzellada sobre dos menjars del món que estan de moda: la cuina coreana i els seus kimchies, i la cuina hauaiana i els seus deliciosos, a l'hora que nutritius, poke bowls

 

Tot això i més a la nostra revista gastronòmica, perquè volem continuar #makinghappychefs. Descobreix-la

Llistat de notíces