Juny arriba amb un catàleg dedicat a les amanides

Però també amb ofertes de peix i carn fresca i… molt més!

Entre que el bon temps ens convida a menjar plats més lleugers i fresquets, i entre que molts estan immersos en plena “operación bikini”, s’entén que aques mes el nostre catàleg estigui dedicat a... les amanides! Perquè si hi ha un plat estrella aquestes setmanes -amb permís del gaspatxo o el “salmorejo”, aquest és l’amanida. Veritat que no falta als teus menús?

 

I tot i que el Homer Simpson ens cantava allò de “No conquistas nada con una ensalada”, en moltes ocasions depèn molt d’amb què les acompanyis. Per això a Geland posem a la teva disposició un ampli i variat assortiment de guarnicions per amanides: no falta el formatge fresc, la mozzarella o els medallons de formatge de cabra, així com tampoc l’ou mig dur, el salmó fumat tallat o les salses César,  de iogurt o de mel i mostassa.

 

A la secció de peixos destaquen els musclos de roca, un producte fresc, de proximitat i arribat del Delta de l’Ebre; a un súper preu, a un 2,25€/kg, està net, sense gas inert i amb el pelet tallat i no arrencat, per evitar minvaments en la qualitat del producte. De producció pròpia, sabies que després de tallar-lo es fica en aigua de mar durant 24h perquè recuperi la força i es mantingui viu, amb tota la seva qualitat?

 

No et perdis tampoc la fritura de peix 4 varietats, la qual inclou salmonet, peluda, seitó i mollera a parts iguals; autòcton del mediterrani, comprat a les nostres llotges.

 

A l’apartat carn, el pit de pollastre, sense additius, molt versàtil a la cuina, d’oferta. I pel que fa a la carn fresca, una novetat incorporada a Geland fa relativament poc, destaquem el bistec extra de vedella, a 6,75€/kg, la cansalada de porc tallada, a 4,95€/kg, o el llom de canya de porc tallat 3mm, a 4,50€/kg.

 

Imperdibles, també, les pàgines dedicades als cefalòpodes (puntilla india, sípia, pota, calamar patagònic, pop marroquí, sípia bruta) o les dedicades a la gamma de pasta llisa, una novetat que destaca pel ràpid procés de preparació que proporciona (1,5min pasta llisa i 1,5min els raviolis). Millora el rendiment fins a un 50%!

 

I parlant de pasta... No deixeu passar la promoció especial que tenim en marxa! Per la compra d’un paquet dels productes que hi ha a “Especial pasta”, de regal, una unitat de tomàquet fregit Geland Gran Xef 2550g.

 

En la secció de pa i brioixeria, destaca el pastís Tentación i el “chucho” de crema gran, així com les coques per Sant Joan; son Instant, així que... descongelar i llestos!

Llistat de notíces