La millor carn de porc blanc, al catàleg de maig

I també: taula de formatges, peix fresc i els entrants que més sorprendran

“De cerdo, hasta sus andares”, resa el refranyer castellar en referència a la versatilitat que ofereix aquest animal, del qual s’aprofita absolutament tot. I és que del porc, com és ben sabut, es menja tot... Tot. Del cap, la galta, la careta o els morros; del clatell, la presa; de l’esquena, la pluma o la presa de paleta; de les costelles, doncs les costelles, òbviament; del ventre, la panceta; de l’”espinazo”, el llom i de les potes, el pernil salat. Doncs això... s’aprofita tot!


I això és precisament el que hauries de fer tu amb el catàleg de maig, del qual també s’aprofita tot! Perquè ve farcit d’ofertes i també dels millors productes. I perquè a més, aquest dies, està dedicat al porc blanc, fet que explica que trobeu referències com la galta, el secret, la presa, el “churrrasco” de filet o la cinta de llom de porc blanc... al millor preu!


I tot i que el porc blanc és el protagonista aquest mes, aprofitem per recordar-te que també trobaràs a la teva disposició, a Geland, les millors peces de porc ibèric. En tenim, fins i tot, un catàleg especial dedicat.


Però tornant al catàleg de Geland del mes de maig, quines altres coses trobareu? Comenceu pel porc blanc i seguiu per l’amplíssima oferta de peix congelat i peix fresc que us oferim, amb salmó, turbó, llenguado, suprema de bacallà, pop marroquí, llamàntol congelat viu... tot en oferta!


I donem la benvinguda a productes com el gaspatxo o el “salmorejo”, ambdós artesans, sense pasteuritzar i ideals de cara al bon temps que ja arriba.


I per obrir boca, entrants que sorprendran al personal com el bolum de foie i nous, els farcellets de formatge de cabra amb verdures o les samoses de ceba caramelitzada amb avellanes. Sona bé, oi? Doncs millor si afegim a l’equació una amplia selecció de formatges (amb melmelada La Fageda de regal per la compra d’una caixa), unes tartes gelades (de galeta, de capuccino, de nata...) o un pastís de xocolata com a postres.


Fes una ullada al catàleg!

Llistat de notíces