L’època més màgica de l’any té gust de marisc

Carta especial de marisc fresc amb preus irrepetibles, aprofita les nostres ofertes, des d’avui i només fins el dia 16!

És l’època més màgica de l’any, sobretot pels més petits, però també ho és per a tots aquells i aquelles que gaudeixen d’un bon àpat... Quina gran festa gastronòmica, el Nadal! Xai, garrí, gall d’Indi... I marisc, i és clar! A més dels galets, els canalons i el torró, si hi ha quelcom que no pot faltar a la taula al Nadal, això és el marisc. Què faríem sense unes bones gambes o un exquisit llamàntol? Aquest època ofereix l’excusa perfecta per assaborir aquests menges.

 

I per què s’estila tant degustar-los per Nadal? Una bona raó per fer-ho és perquè el marisc es converteix en un producte de temporada especialment durant aquests mesos, per l’estat idoni en el qual es troben les aigües de l’Atlàntic. Cal sumar el fet, a més, que generalment no acostumem a incloure marisc en la nostra dieta diària i això ens anima a voler fer-ho quan celebrem un àpat especial, per donar un toc festiu a la nostra taula.

 

Al igual de l’Almendro, com deia el mític anunci, el marisc és una d’aquelles coses que sempre torna per Nadal. I gràcies a Geland, a més, ara ho fa al millor preu. Perquè no volem que decaigui aquesta festa gastronòmica, durant dues setmanes posem a la vostra disposició una carta especial de MARISC FRESC perquè pugueu oferir el millor del millor als vostres clients.

 

Cloïsses, bou de mar, llamàntol, vieires, cranca... Tot a un preu irrepetible! Aquí pots veure totes les ofertes, amb vigència del 4 al 16 de desembre només, així que aprofita! Fes la teva comanda a través del teu comercial Geland, del nostres servei de telecomanda o bé a través de la nostra còmoda i intuïtiva app!

 

Volem fer-vos feliços a tu i als teus clients, continuem #makinghappychefs!