Masterclass de rebosteria amb el pastisser Marc Balaguer

El famós xef compartirà els secrets de la pastisseria amb els prop de 50 participants que acudiran aquesta tarda al taller-showcooking que organitzem, de la mà de Les Vergers Boiron, a l'Escola d'Hostaleria Alt Empordà

A Geland creiem que per aconseguir l'èxit a la cuina professional és essencial apostar per l'ús de productes de primeríssima qualitat. Alhora, considerem que l'esforç diari i constant, la creativitat als fogons i formar-se de mà dels professionals que més dominen són també aspectes molt importants, sempre amb el propòsit de sorprendre el comensal.

 

És per això, perquè apostem per la creativitat en l'àmbit de la gastronomia, que aquesta tarda organitzem, amb la col·laboració de Les Vergers Boiron i de l'Escola d'Hostaleries Alta Empordà, un taller de rebosteria. Als fogons, un dels xefs més prestigiosos del panorama culinari actual: Marc Balaguer, pastisser nascut a Ulldecona i format a Cambrils i qui, a la seva curta edat, ja ha aconseguit assaborir les mels de l'èxit en diversos certàmens internacionals i nacionals de rebosteria.

 

Considerat un dels deu millors pastissers després del seu pas pel Mondial donis Arts Sucrés al febrer de 2016 i cara coneguda de la petita pantalla gràcies al programa 'Bogeria a la pastisseria' de Tv3, Marc Balaguer desvetllarà els secrets de la rebosteria als prop de 50 assistents que participaran al taller. La cita tindrà lloc a l'Escola d'Hostaleria Alt Empordà (Avd. Dt. Àngels Anglada, 15, Figueres) aquesta tarda, a partir de les 16h. Us explicarem tots els detalls!