Més que peix

Navega pel nostre catàleg i descobreix el salmó fumat en promoció

Ric en calci, proteïnes, àcids grassos essencials, en minerals com el seleni, el magnesi o el iode, i font de vitamines B12 i B6. No és casualitat que el salmó estigui considerat un dels aliments més nutritius i saludables del món.

 

 

El consum regular d'aquest peix blau és beneficiós per al cor i el sistema circulatori gràcies al seu omega 3. Redueix les possibilitats de patir un atac al cor, baixa la pressió arterial i endureix les artèries. I no solament això. També té efectes més enllà de la salut cardiovascular: millora la salut ocular, el manteniment dels ossos i el funcionament de la tiroide.

 

És un aliment altament recomanable a dones embarassades. Un bon nivell d'omega 3 durant l'embaràs prevé la prematuritat i incrementa el pes del fetus en néixer i afavoreix el seu desenvolupament cerebral.

 

El salmó sorprèn per ser un peix lleuger. Pot passar-se per la planxa, rostir-se i fins i tot fregir-se. No obstant això, quan aquest peix s'exposa al fum en condicions especials, s'aconsegueix el salmó fumat. Un producte que ofereix múltiples opcions: rotllets, canapès, tàrtars, amanides, etc. No importa com es presenti, sempre aporta a la taula un toc especial. Un sabor suculent, una textura agradable, un tast exquisit.

 

Oferir-te el millor salmó fumat és responsabilitat de Geland. Conquesta els paladars més exigents amb aquest producte del nostre catàleg. Converteix un producte versàtil en una elaboració única. Pensa i enlluerna. És l'hora d'estar a la teva cuina com peix a l'aigua.

Llistat de notíces