Nova sessió de showcooking amb Marc Balaguer

Després de la reeixida demostració organitzada a l'Escola d'Hostaleria Alt Empordà, el prestigiós pastisser torna a compartir un cop més els secrets de la rebosteria amb nosaltres, aquest cop a Vakuum Barcelona

El passat dimarts 16 de maig Geland va organitzar, de la mà de Les Vergers Boiron, un taller de rebosteria a l'Escola d'Hostaleria Alt Empordà. A càrrec de la master class, tot un expert en la matèria, el xef Marc Balaguer, qui ja està considerat un dels grans noms de la pastisseria actual, després del seu pas per certàmens internacionals com el Mondial des Arts Sucrés.

 

La jornada va esdevenir tot un èxit i per això volem repetir, avui canviant d'escenari; estarem a les instal·lacions de Vakuum by Martin Lippo (C/Centelles 10, Barcelona), un espai de creació, experimentació i ensenyament gastronòmic. Les sessions tindran lloc a les 10h del matí i a les 16h de la tarda. No us perdeu cap detall, compartirem algunes imatges de les jornades a través de les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

 

A Geland creiem que per triomfar en la cuina professional és essencial disposar del millor producte, ja que això ens garantirà, de ben segur, l'èxit dels nostres plats; apostar per la innovació i aprendre d'aquells que més dominen, però, també ens semblen aspectes molt importants a l'hora de sorprendre i acontentar els comensals. Recorda que a Geland disposem d'un ampli catàleg de productes, de primera qualitat i al millor preu. Consulta'ns!