Novetats a Geland… Nova gamma de pasta llisa!

Tagliatelle d’ou, espaguetis de tinta de cefalòpode, plaques de caneló d’espinacs, gira-sols farcits de brandada de bacallà o raviolis amb cor de setes i mascarpone, poma i foie o espinacs i ricotta. Aquestes són només algunes de les novetats  que han arribat aquest mes a Geland, de la mà d’una nova gamma de pasta llisa la qual destaca per totes les facilitats que aporta al xef de cuina: ràpid procés de preparació, millora d’un 50% en el rendiment, sabor excepcional... Tot són avantatges!

 

Podràs tenir la pasta ready, cuita, en menys d’un minut i mig; per cuinar la farcida, només necessitaràs uns tres. No vols donar-li un tast? Saps que sí, per això ara és el moment de fer-ho: tots aquests productes estan a un súper preu! Ideals pels menús i també per carta, aprofita ja aquesta novetat amb segell Geland i amb la qual pretenem continuar posant-te les coses fàcils dins la cuina: #makinghappychefs!

 

I a més, només durant el mes de juny... La nostra pasta llisa arriba amb una oferta sota el braç! Per la compra d’una caixa de pasta, et regalem una unitat de tomàquet fregit Geland “Gran  chef”. Aprofita!

Llistat de notíces