Oda al bacó!

Sense ossos i tallat a ganivet: descobreix el nostre bacó fumat artesà

Uns sempre apetitosos dàtils amb bacó. Una deliciosa pasta carbonara. Un exquisit filet Wellington. Una hamburguesa coronada amb bacó o fins i tot un clàssic entrepà de bacó i formatge, amb el que sempre encertes. La versatilitat d’aquest producte el converteix en un gran aliat a la teva cuina, ja que està present en infinitat de receptes, des de les més senzilles a les més elaborades.

 

Partint d’això, a Geland aquest mes ens marquem tota una oda al bacó, oferint-te la seva millor versió. De què es tracta? Del nostre bacó fumat artesà, un producte de qualitat extraordinària, amb segell Geland i el qual, aquest mes, a més, trobaràs en oferta!

 

Tallat a mà, a ganivet i procedent de les cinc costelles de la noble peça del costillar del porc. D’olor embriagadora i amb un sabor suau, delicat i únic, es caracteritza a més pel seu procés d’elaboració artesà: preparat amb fum natural de fusta de roure i secat posteriorment, aquest bacó amb toc fumat ofereix al comensal tota una experiència gastronòmica per sí mateix.

 

No creus que els teus clients es mereixen un bacó així? Nosaltres sí. Aprofita i suma’l a la teva comanda aquest mes! 

Llistat de notíces