Oda al formatge: descobreix el nostre catàleg especial!

Continuem fent-vos feliços, aquest cop amb un imprescindible en la gastronomia: el formatge

El descobriment del formatge s’atribueix a un desconegut nòmada que, viatjant pel desert d’Orient Mitjà, omplí les seves bosses de cuir amb llet; després de passar hores caminant sota el Sol, descobrí que aquesta s’havia convertit en quelcom sòlid i gustós. És per això que sempre s’ha dit que l’home descobrí el formatge per accident... I gloriós accident! Llegenda o no, el cas és que s’ha convertit en un ingredient adorat en moltes gastronomies, inclosa la nostra.

 

I és tal l’adoració que a Geland professem a aquest producte que hem decidit, recentment, ampliar la nostra gamma de formatges! Perquè volem continuar posant-les-hi les coses fàcils als professionals del ram de l’hostaleria, #makinghappychefs! I també, indirectament, fer un regal als seus clients. Perquè, hi ha un millor regal que poder gaudir d’un bon formatge?

 

A Geland distribuïm formatges de França, Itàlia, Anglaterra, Alemanya, Suïssa, Holanda, etc. I, per descomptat, molts formatges nacionals també. I no ens limitem a tenir una gamma de formatges convencionals; anem més enllà, distribuint productes especials i variats: formatges de pastes amb vetes, pastes blanques, pastes dures; de vaca, d’ovella o de cabra; ratllats o frescos...

 

Una amplíssima gamma de formatges que us sorprendrà i us permetrà crear plats especials i únics. Descobreix la nostra autèntica oda al formatge amb el catàleg especial de formatges de Geland! Us expliquem mil i un detalls sobre cada producte; una aproximació a una enciclopèdia formatgera que us atraparà des de la pàgina 1.

Llistat de notíces