Olor de Nadal: catàleg de desembre de Geland, ja disponible!

I atenció perquè ve carregat de propostes irresistibles però també... amb una sorpresa! (spoiler alert: sortegem 3 congeladors)

A Geland ja fa olor de Nadal. I vosaltres, que la sentiu, la olor? I ens encanta l’essència, hem de confessar-ho, doncs significa que s’apropa una de les èpoques més entranyables de l’any, marcada pels retrobaments familiars, la il·lusió en els ulls dels més petits i, en definitiva, per la màgia que es respira en general. I tot i que el Nadal és sinònim de moltes coses, aquí en aquesta casa ho són, clarament, d’una cosa: de la millor sel·lecció de productes alimentaris.


Perquè el Nadal no és Nadal si falten les gambes, l’ànec, els canalons, la carn d’olla, les torradetes amb foie i els altres entrants, els dolços de xocolata... Mmmm, fa venir aigua a la boca! Però més us farà glatir a vosaltres quan tingueu l’oportunitat de fer una ullada al catàleg de desembre, està ple de propostes irresistibles! Una edició especial, més àmplia de l’habitual, i plena d’un munt de plats amb els quals podreu satisfer les necessitats dels vostres clients també al Nadal, fins i tot d’aquells amb els paladars més exigents!


No falta de res: aperitius, entrants, peix i marisc, carn, V gamma, ànec, ingredients i guarnicions especials, postres, sobretaula... Mira’l ara! L’hem preparat amb molta estima. I és que a més... Arriba amb sorpresa inclosa! Perquè volem celebrar amb els nostres clients el seu suport constant i la seva fidelitat, aquest Nadal sortegem 3 congeladors entre tots ells. Com? Els catàlegs de desembre estan numerats; si la numeració del teu coincideix amb els 4 últims números del 1r, 2n o 3r premi del Sorteig de la Loteria Nacional, seràs un dels premiats! Més informació a través del teu comercial Geland o bé del nostre servei de Televenda!


Afegim un bonus track de la mà d’una darrera sorpresa: ampliem la nostra ja extensa oferta de productes pel Nadal amb una carta especial de peix fresc, sol·licita’ns-la! La millor qualitat a un preu molt competitiu. Es pot demanar més? T’ho posem fàcil, com veus, continuem... #makinhappychefs! Bon Nadal!