Passió per la fruita

Nou catàleg de Les Vergers Boiron, fabricants de purés i coulis de fruites i verdures per a hostaleria

Passió per la fruita, vet aquí la raó de ser de Les Vergers Boiron, els quals troben en el seu amor per la fruita i per la verdura tant el motiu que els originà com la seva actual missió. Sinònim de qualitat i d’èxit dins l’àmbit de la restauració  internacional, Les Vergers Boiron és sense dubte una de les companyies de referència: està pressent en 80 països i la seva producció supera les 15.000 tones anuals.

 

Qui fa servir els seus productes? Professionals dedicats a l’hostaleria, grup en què s’inclou a pastissers, cuiners i barmans d’arreu del món. Després de 40 anys al servei del sector HoReCa, fabricant purés i coulis de fruites i verdures ultra congelades, continuen sent referents gràcies, entre altres raons, a la seva ferma aposta per la innovació.

 

Amb una amplíssima paleta gustativa, amb més de 50 sabors diferents -entre els que trobem tant dolços com salats-, la família Boiron d’assamblar les fruites amb la finalitat de garantir un sabor, un color i una textura constants.

 

Entre les novetats recents de la marc, destaca el nou disseny de terrina; van inventar la d’1kg el 1985 i ara la milloren per aconseguir més protecció (opercle de segellat); més comoditat amb l’obertura parcial o total (segons s’esculli, amb un opercle amb doble llengüeta); més facilitat a l’hora d’obrir-la (gràcies a una pestanya ben posicionada); més facilitat d’agarri i més hermeticitat (gràcies a un sistema de clip innovador). Així, “hermètica, fàcil d’obrir i d’agafar: la teva nova terrina Les Vergers Boiron” és el nou envàs de la marca, dissenyat juntament amb xefs del món sencer.

 

Terrines sense additius, pràctiques i preparades per fer servir, ofereixen la més llarga conservació després de la descongelació del mercat (entre 10 i 15 dies), així com un grau brix precís (+/-1’). Sobre els purés, son purés 100% fruites sense sucres afegits, per oferir el millor de la fruita i només de la fruita; sense conversants, colorants ni espessants.

 

Vols descobrir més sobre els purés i coulis de fruites i verdures de Les Vergers Boiron? Fes-ho donant una ullada al nou fulletó, ja disponible a la nostra web!