Per què les verdures congelades són una fantàstica opció?

Els avantatges de l’ultracongelació són a les mans dels clients de Geland

Està clar que l'ideal seria poder consumir verdures immediatament després de recollir-les de l'hort, no obstant això, tot i tenir aquesta oportunitat, seria difícil fer-ho durant totes les estacions de l'any. Davant la necessitat de disposar d'aliments saludables i variats en sabor fora de temporada, les verdures congelades són una fantàstica opció.

Les verdures que es destinen a la congelació es recullen en el seu moment òptim de maduració i són sotmeses a un procés d’ultracongelació. És així com conserven les seves propietats gairebé intactes i s'evita la deterioració per microorganismes. Quan es congela una verdura, es congela l'aigua que conté, la qual cosa ha permès que diversos estudis defensin que les verdures congelades poden ser tan sanes o més que les fresques.

El procés d’ultracongelació també permet tenir al nostre abast productes fora de temporada, un apunt que sempre afavoreix la carta d'una cuina professional. Aquest procediment culinari de fred és una de les tècniques més innovadores en matèria d'alimentació, que ha afavorit el creixement en l'oferta i la reducció del preu.

El poc temps de preparació que precisen i el gran resultat que ofereixen són avantatges més que suficients per declinar-se totalment per la utilització de verdures congelades. És treball de Geland proporcionar aquestes verdures de qualitat que permeten que els comensals gaudeixin en pocs minuts d'un bon plat. I és per això que les decisions dels nostres clients són sempre fàcils de prendre.

Llistat de notíces