Per Sant Valentí, postres que enamoren

Avui és dia de roses, cors i poemes d'amor, però per celebrar Sant Valentí, a Geland ens hem proposat conquistar-vos amb les nostres postres. Perquè les postres enamoren a tothom, oi? Ningú és capaç de resistir-se a un deliciós pastís de formatge o de dir no un tros de pastís de xocolata. Sense oblidar-nos dels clàssics: pastís de poma, profiterols farcits de nata, flam d'ou, crepes, quallada amb mel... Quina gana de sobte!

 

I és que a la carta de qualsevol restaurant no poden faltar mai les postres, per això a Geland us oferim una àmplia selecció de propostes, entre les quals destaquem les novetats introduïdes recentment al nostre catàleg: cruixent de xocolata amb cor de crema (+70g) i red velvet cake (1800g). T'agradaria incloure-les al teu menú? Els teus clients t'ho agrairan!

 

I si busques qualitat al millor preu, no et perdis els productes en promoció d'aquest mes de febrer: pastís de Santiago (720g), pastís porcionat bombó de xocolata (67g), pastís porcionat de formatge de tiramisú (60g), pastís de formatge, natilles de vainilla (2kg), pastís de xocolata i formatge, mousse de caramel salta o els deliciosos cheesecake de llimona i gingebre o cheesecake de maracujà (360g). Aprofita ara i fes la teva comanda!

Llistat de notíces