Petits plaers

Selecció de productes en format mini, però de gran sabor

Ser gran no és qüestió de mida, sinó d’actitud i per descomptat la selecció de productes de la qual us parlem avui disposa de l’actitud correcta: han arribat per triomfar. Perquè acostumem a dir que són les petites coses de les que més gaudim, vet aquí un top 3 de productes en format mini, però de gran sabor.

 

Una de les novetats que us portàvem amb el catàleg d’agost, aprofitant la temporada estival, són els Kubics per a compartir. Es tracta d’un assortiment de gelats elaborats artesanalment i decorats de manera tan exquisida com ho és el seu increïble sabor. Pensats per compartir i presentats de forma avantguardista –una tendència en alça per la qual cal apostar cada cop més dins l’àmbit de la gastronomia-, aquest assortiment de mossets de gelat suposa la solució perfecta per als clients més indecissos: no saps per quin gelat decidir-te? Tasta’ls tots! Aquestes setmanes el producte està en oferta, així que no ho dubtis més i inclou-los a la teva comanda Geland!

 

I d’un producte avant-garde, a un clàssic entre els clàssics:la croqueta, sinònim d’èxit assegurat. I és que, a qui no li agraden les croquetes? I tot i que “cap com les que fa la meva àvia” és quelcom que escoltem sovint quan es tracta de croquetes, a Geland estem segurs que cap client dirà que no a les que oferim nosaltres: de pernil ibèric, de verdures rostides i formatge de cabra (Novetat!), de boletus… Fins i tot tenim de lluç i gambes o de bacallà i all rostit! No posis límits al sabor, inclou-les a la carta del teu restaurant i els teus clients t’ho agrairan.

 

També destaquen aquest mes els “bocaditos”, elaborats amb receptes molt originals: de calamarsets en la seva tinta, d’ous amb xoriço, de formatge blau, de carn d’olla… Tots en promoció aquest mes d’agost, aposta per ells o per altres entrants que sempre funcionen: tortites de gambes o camarons, mini timbal de porro o roll d’arròs negre tallat, novetats recentment incorporades al nostre catàleg.

 

Llistat de notíces