Programació de tallers de Friolisa al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019

Els dies 18, 19 i 20 de novembre, passa’t pel nostre stand! (B141)

Barcelona es converteix aquesta setmana i durant tres dies en la capital de la gastronomia en acollir una de les fires de referència per a tots aquells professionals del ram de l’hostaleria i de la restauració. Es tracta de la celebració del Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019, un llorejat esdeveniment de referència internacional el qual, a més, enguany, amplia la seva superfície per acollir més propostes que mai.

 

Sota el lema “(Re)pensar la gastronomia”, per allà passaran moltes cares conegudes de cuiners i cuineres de renom i participaran, també, les empreses més importants del sector HoReCa, entre les quals es troba Friolisa Pomona Iberia. De fet, durant els dies 18, 19 i 20 de novembre celebrarem al nostre stand, B141, diversos tallers a través dels quals us mostrarem les nostres solucions en matèria de distribució alimentària i amb els quals, a més, us donarem idees per facilitar-vos el vostre dia a dia a la cuina, xefs. Ja sabeu el nostre lema: #makinghappychefs!

 

Cada dia acollirem els següents tallers:

 

11 a 12h: "Presentació Gamma Cross Natur" amb Atrian Bakers

12 a 13h: "Aperitius amb rendibilitat i desordre" amb César Portolés

13 a 14h: "Dos clàssics de peix fresc i les seves aplicacions: salmó i tonyina" amb Jordi Tornero

14 a 15h: "Cuina per a cuiners... ara vegetariana!" amb Jordi Margall de Gastrònoms

15 a 16h: "La cuina tradicional a mida" amb Enric Muñarch

16 a 17h: "Presentació de nous productes: Le Carpa'chaud i bolonyesa vegana" amb Jordi Margall de @JeanRouthiau

17 a 18h: "La V gamma en còctels" amb Cocktails Forcevital

 

No t’ho perdis! I segueix-nos també a Instagram, Instagram Stories, Facebook i Twitter per no perdre’t res!