Què fa que la carn d'Angus sigui tan bona?

Hamburguesa de boví Angus (Uruguai), d'oferta aquest mes!

Destaca per la seva melositat, el seu exquisit sabor i el seu excel·lent grau de marbleat, característiques que l'han fet convertir-se en una de les carns més apreciades del món actualment. Us parlem de la carn d'Angus, un producte molt popular a països com els Estats Units i Canadà o bé l'Argentina o Uruguai, on es cria aquesta raça de boví de manera freqüent, gràcies sobretot a les excepcionals condicions climàtiques del país. Precisament d'Uruguai procedeix la carn d'Angus de Geland; més concretament, de Las Piedras, un municipi famós per la seva capacitat a l'hora d'exportar carn vermella gourmet i de qualitat molt alta.

 

Clar que molts es pregunten, on està el secret que fa que aquesta carn sigui tan bona i estigui tan ben considerada fins i tot pels paladars més exigents? En la criança del bestiar trobem part de la resposta; es tracta de vedells nascuts en llibertat i criats en extenses planes, alimentants també de la millor manera. Pel que fa a la carn, la carn del bestiar Angus destaca per tenir greix intramuscular -fet que es coneix com "infiltrat" o "marbleat"- en lloc de greix exterior cobrint el múscul; això li proporciona un particular veteado i millora molt la textura de la carn, fent-la més suau.

 

A Geland apreciem l'intens sabor i l'excel·lent qualitat d'aquesta carn i volem que els clients del vostre restaurant també puguin fer-ho. Per això, aquest mes t'oferim una de les nostres hamburgueses estrella, l'hamburguesa de boví Angus (Uruguai) de 200g, al millor preu! Aprofita ara i inclou-la a la teva comanda, els teus clients t'ho agrairan! #makinghappychefs