Sense additius

Recuperant el prestigi d’un aliment noble

La forta presència d'additius en els processos de congelació del peix adultera tant el producte com els seus components nutricionals. Es tracta d'una pràctica estesa, sovint emprada amb l'objectiu d'allargar la vida del peix i del marisc més enllà de la seva conservació natural, sobretot quan aquest prové de llocs més llunyans i no de la costa local.

 

Encara que a Espanya existeix una regulació sobre els additius permesos tant en el peix fresc com en el congelat, amb freqüència s'utilitzen a l'excés amb finalitats purament comercials: allargar la vida del producte, millorar la seva imatge, augmentar artificialment el seu pes, evitar la seva podridura… Alguns casos fins i tot són considerats autèntics fraus comercials i, en general, acostuma a passar amb el producte que arriba procedent de fora d'Europa.

 

Sabent que es tracta d’un aspecte pel qual els professionals de la restauració cada vegada estan més preocupats, doncs decideixen apostar per producte fresc de debò i de la millor qualitat, a Geland disposem d'una línia de productes nous sense additius que passen directament del mar a la cadena de congelació, alguna cosa que ajuda a mantenir el sabor original i agradable del peix fresc; volem oferir als nostres clients un peix d'altíssima qualitat que permeti servir-ho als usuaris finals a un preu raonable, competitiu i sobretot amb totes les garanties.

 

Filet de bacallà, llagostí austral, calamar patagònic, sèpia bruta, lluç, cua de rap, filet de salmó… Són alguns dels nostres productes en l'etiquetatge dels quals trobaràs com a únic ingredient existent el del peix que et venem. Pots fer un cop d'ull al nostre catàleg i consultar-nos els teus dubtes si els tens, així com descobrir més sobre aquesta pràctica en el reportatge que recull la nostra revista Cata num2 [consulta-la aquí].