Temps de bolets, cuina de tardor

Nou catàleg! Amb els millor productes de temporada

Tot i que l’estiu dóna els seus últims espeternecs, fa ja uns dies que ens ha arribat la tardor. Amb els seus color càlids, els seus matins de fresqueta i els seus dies més curts. La tardor, que convida als primers caldos calents de l’any, per la nit, i olora a moniatos, castanyes, carbassa i a bolets. Ai, com ens agraden els productes típics de la tardor...

I sobre els productes de temporada precisament gira el catàleg d’aquest mes, atorgant un protagonisme especial als bolets. I és que, hi ha res més típic de la tardor que els bolets? Rossinyol, múrgula, trufa negra, shiitake, xampinyó, trompeta negra... Serà per bolets! I a Geland te’ls oferim al millor preu i també en tots els formats, perquè et sigui fàcil i còmode preparar plats deliciosos.

I tot i que el món dels bolets dóna per molt, no podem oblidar-nos d’altres productes, a un preu d’escàndol. Aquest mes, a Geland, trobeu en promoció el filet de salmó, la cua de rap, el llagostí austral, els filets de tilapia i els lloms de bacallà; si ens agrada més la carn, no ens podem perdre les promocions amb productes com el lloc baix vacú Faux Filet, la carrillada de porc o de vedella o la cinta de llom de porc, ideal per fer entrepans.

D’entrants també en tenim un munt, però destaquem els pebrots farcits, els cargols cabrilla o el pernil curat, així com les focaccias o les croquetes. Vols saber què més t’ofereix el catàleg? Fes un cop d’ull!

Es tracta d’un contingut molt especial per nosaltres, ja que suposa el primer catàleg que realitzem juntament amb els nous companys de Cadaico. No dubteu en consultar-nos si teniu dubtes.