Temps de Quaresma, temps de bacallà

El bacallà, protagonista del nostre Catàleg d'abril

Si parlem de la gastronomia de la Setmana Santa, parlem de bacallà, doncs és un dels aliments amb més protagonisme durant l'època de Quaresma. Tot i que la tradició de menjar aquest peix durant els àpats del dijous o el divendres sant neix arrelada a les creences cristianes, fins i tot els no creients han fet del bacallà un imprescindible de la seva dieta durant la Quaresma. I és que no només ofereix un ampli ventall de possibilitats a l'hora de cuinar-lo, el bacallà també esdevé, gràcies al seu valor nutricional, un dels millors aliments per a tots aquells que segueixen una dieta sana.

 

Clar que, què té el bacallà que el fa tan saludable? És una de les fonts de proteïnes i omega-3 més sana que es coneix i conté, a més, oligoelements com el fòsfor i el potassi, juntament amb sals naturals de tota mena, essencials per a una salut de ferro. Aliat també de tots aquells que vigilen les calories que ingereixen, el bacallà és un peix blanc amb un índex de greix baix.

 

Però allò que fa que ens agradi tant el bacallà és que es tracta d'un aliment molt versàtil amb el qual es poden preparar propostes gastronòmiques molt bones i variades, siguin de caire avantguardista o més tradicionals. Aquest mes, a més, el bacallà és el protagonista del nostre catàleg de productes, en totes les seves formes: suprema de bacallà, filet de bacallà, ventresca de bacallà, llom de bacallà dessalat, bacallà esqueixat salat i dessalat... Descobreix el potencial d'aquest peix, a Geland t'ho posem fàcil! #makinghappychefs


En promoció: Llom de bacallà d'Islàndia 'Jumbo' (peça de més de 500g)

Llistat de notíces