Tornada als menús

Encetem el mes de setembre posant-t’ho molt fàcil

Perquè aquest és precisament el nostre objectiu principal, el de posar-te les coses fàcils a la cuina durant el teu dia a dia, d’aquí el nostre lema #makinghappychefs. I com pretenem fer-ho, ara que l’estiu s’acaba i que l’arribada del setembre ens fa tornar a tots a la realitat, a la nostra rutina? Doncs oferint-te la millor selecció de productes, destacant especialment aquells que estan pensats per formar part dels menús diaris dels restaurants i altres locals hostalers.

 


Les mongetes tendres o la menestra premium de verdures, tant indicades com a entrant sobretot per a aquells que volen tornar a cuidar-se després d’un estiu d’excessos; el quart de pollastre, el pit de pollastre empanat o els filets de bacallà, reis de la categoria “segon plat”, o les postres individuals “tipus menú”, com ara els gots de gelat, els flams o els crumbles de poma.

 

Totes aquestes propostes les trobaràs al nostre catàleg de setembre, les pàgines del qual podràs consultar des d’avui mateix. Què més us portem aquest mes? Doncs un llarg llistat d’ofertes i de novetats incorporades de manera recent al nostre ampli catàleg de productes! Com ara els canelons casolans de tonyina o la mussaka d’albergínia, a la secció d’entrants, o el llom de salmó o el filet de rap sense additius, a la secció de productes del mar.

 


I per alleugerir la feina del xef, propostes com les roux per lligar salses, els caldos de peix o pollastre per fer guisats o els preparats de truita de patates. Sense oblidar-nos de la secció de brioxeria, amb napolitanes, croissants, muffins i altres dolços, fidels acompanyants dels cafès que serveixes diàriament. Descobreix tot allò que t’oferim a Geland a través de la nostra pàgina web i estigues atent a les ofertes i promocions que anem publicant a les nostres xarxes socials!


Llistat de notíces