Tu i els teus mojitos, reis d'aquest estiu

Embaladeix els teus clients i evita imprevistos amb les diferents bases per a còctels

Una terrassa, música de fons i envoltat dels teus amics. No hi ha dubte que automàticament associem els còctels amb l'estiu, tot i que el cert és que se serveixen tot l'any. Sigui com sigui, el període estival és una estació ideal per deixar-se portar per aquestes begudes que allarguen el dia i són el preludi de nits intenses.

 

La preparació de còctels no és tan senzilla com sembla. El més complicat és encertar en les proporcions. Parteixen de la base de dues begudes, una d'elles pot ser no alcohòlica: sucs, begudes carbonades, refrescs, soda o tònica. A més, moltes vegades és difícil tenir tots els ingredients a punt per a un bon còctel.

 

La gamma de productes Forcevital, no obstant, permet tenir tot preparat per fer uns bons mojitos, tant tradicionals com de diferents sabors, com de maduixa o pinya colada. Aquestes bases de Mojito et permetran fer còctels deliciosos en qualsevol circumstància i resoldre amb èxit qualsevol imprevist. Estan disponibles en ampolles d'1 litre (de 20 a 30 còctels aproximadament) i se serveixen congelades amb una caducitat de 24 mesos.

 

Preparar còctels serà més fàcil que mai amb aquest encertat preparat. Només cal tenir present quatre senzills passos: gel picat o normal, triar alcohol, base Forcevital i agitar, decorar i servir. Com des de sempre pretenem, et facilitem tot el treball perquè donis el cop de gràcia i enlluernis els teus clients amb els teus mojitos. Aquestes vacances, el teu local pot ser el rei de l'estiu.

Llistat de notíces