Un mes de maig ple de novetats a Geland

No et perdis els nostres catàlegs especials! | 'Aperitivos' i 'Cerdo Ibérico'

Tornem el pont de maig amb més energia que mai i, sobretot, amb importants i suculentes novetats! Com és habitual a Geland, els primers dies del mes en curs us presentem el nostre catàleg mensual, replet d'ofertes i amb una variada i cuidada selecció dels millors productes alimentaris entre les seves pàgines. Encara no has fet un cop d'ull? Descobreix ara tot allò que et podem oferir aquest mes! Com a novetat, cal destacar que hem marcat els productes que estaran d'oferta en alguns dies assenyalats de maig (formatges, gaspatxo, llagostins...); estigueu ben atents per tal de poder beneficiar-vos d'aquest tipus de promocions!

 

Aquest, però, no és l'únic catàleg que us presentem des de Geland i Gurmalia aquesta setmana. Encara us volem oferir més! Per anar obrint boca, una ració dels millors aperitius, en la qual no falten ni les olives o els pinxos, ni les focaccies o les truites... Quina gana, oi? Us parlem concretament del nostre catàleg especial Aperitivos, una eina amb la qual volem facilitar-vos la vostra rutina diària dins la cuina del vostre local, així com la planificació de menús; un extens catàleg (amb més de 40 pàgines!) que reuneix productes basats en la cuina actual, tot sota la garantia d'èxit d'una marca com GELAND. Fem del nostre lema Making Happy Chefs tota una realitat i t'ho posem molt fàcil als fogons, t'hi apuntes! Consulta'l ara!

 

I en darrer lloc, però no per això menys important, el nostre catàleg especial Cerdo ibérico: carnes y elaborados con excelencia, el qual us oferim sota la marca Gurmalia i de la mà del segell de qualitat que ofereixen els productes ibèrics Cafina. Embotits, carns i pernils de màxima qualitat per als paladars més exigents, els dels vostres clients! Un plus d'exquisidesa, sabor i aroma que t'ho posarà molt fàcil a l'hora de conquistar-los, fes una ullada al catàleg!