Verdures en conserva: ampliem la nostra gamma

Sobre els productes Cabezón i la nostra aposta per la línia a temperatura ambient

De caràcter familiar i nascuda als voltants de la Ribera de l’Ebre, l’empresa Conservas Cabezón continua mantenint actualment la filosofia amb la qual va néixer ara ja fa varies generacions: aquella que vetlla per oferir sempre un producte de qualitat, sense alterar el que dóna la terra, treballant només per conservar-lo.

 

Gràcies a les millores tecnològiques portades a terme al llarg d’aquests anys, sempre amb el propòsit de fer els processos més productius i, sobretot, més segurs, la companyia ha anat creixent i ampliant la seva xarxa comercial progressivament, fent arribar les seves conserves a nous mercats.

 

En l’actualitat Conservas Cabezón ha sabut mantenir-se en un escenari tremendament competitiu, amb uns mercats totalment globalitzats, sempre oferint uns nivells de qualitat i seguretat alimentaria totalment garantits; seleccionen les millors partides de verdures i les tracten amb cura per no danyar el producte final durant els processos, cuidant en tot moment de les matèries primes, des del moment del cultiu mateix. El resultat? Ser capaç de cobrir, amb total garantia, totes les necessitats del mercat hostaler, oferint tant un ampli ventall de productes com un servei de 10.

 

A Geland fa temps que treballem amb ells i ens sumem al seu propòsit d’oferir les millors verdures en conserva, d’aquí que hàgim ampliat la nostra línia de productes posant a la vostra disposició una nova gamma a temperatura ambient.

Llistat de notíces